Se unge un vas mai mare de yenna cu unt si se asaza jumatate din cantitatea de mere curatate de coaja si de samburi, taiate felii. Peste acestea se asaza pulpele de pui, se condimenteaza cu sare si piper, unse cu putin unt, apoi se acopera cu restul de mere taiate felii. Deasupra, se pun din nou bucatele de unt, se presara zaharul si se acopera vasul cu folie de aluminiu, se dau la cuptorul incins la 200 g C si se coc timp de 30-35 de minute.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii