pui cu mazare in sos de lapte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
pui cu mazare in sos de lapte

Ingrediente

  • -un piept de pui
  • -o ceapa mica rosie
  • -mazare congelata 400 g
  • -lapte 1 pahar
  • -faina ptr infainat
  • -un cub Knorr Gaina (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare)
  • -ulei de masline 4 linguri

Mod de preparare

Intr-o caserola se pun 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa taiata marunt dupa care se adauga mazarea congelata cu un cub Knorr Gaina, adaugati apa cat sa acopere si lasati sa fiarba.

Separat intr-o alta tigaie puneti 2 linguri de ulei unde prajiti usor pieptul de pui taiat fasii si dat prin faina.Cand e usor rumenit turnati laptele si lasati sa scada .Cinci minute inainte sa stingeti focul adaugati mazarea care e fiarta si lasati sa prinda gust si sa se ingroase un pic.Verificati daca mai trebuie sare si in caz ca nu mananca copii puteti adauga piper alb sau curry.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise