Se pregateste puiul, care se taie bucati. Bucatile se prajesc in ulei si se scot pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala si se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 30 min., dupa care se adauga sare si o lingurita de zahar. Cand mazarea este fiarta, se pun peste ea bucatile de carne impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Se adauga bulionul desfscut in putina apa rece si se continua fierberea inca 30 min. Mancarea se serveste cu mult marar tocat deasupra

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii