Inmuiati fasiile de bacon circa 1 minut in apa clocotita si lasati-le sa se scurga.
Curatati ceapa si tocati-o marunt. Piperati si sarati copanele de pui. Incingeti intr-o cratita 2 linguri de ulei si prajiti - circa 5 minute - fasiile de bacon si ceapa tocata. Adaugati copanele, lasati-le sa se rumeneasca usor pe toate partile, turnati peste ele vinul si incorporati usturoiul curatat si presat si legatura de verdeata (intreaga). Lasati sa fiarba - cu capac - aproximativ 30 de minute.
Intre timp, fierbeti cartofii intregi, curatati de coaja, in apa sarata (circa 15 minute), taiati-i bucati si prajiti-i - 5 minute - intr-o tigaie, in uleiul ramas. Puneti-i apoi in cratita, adaugati si maslinele si lasati sa fiarba inca 15 minute. Indepartati legatura de verdeata si serviti mancarea fierbinte, direct din cratita.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii