1. Se spala puiul, se zvanta, se freaca cu sare si piper si se leaga aripile.
2. Ciupercile curatate se taie in doua, cartofii se curata de coaja si se lasa intregi, iar rosiile se curata de pielita, se indeparteaza semintele si se taie bucatele.
3. Se taie costita bucatele si se pune la prajit - impreuna cu cartofii - intr-o cratita bine incinsa. Se adauga ciupercile, rosiile si maslinele, se dunstuiesc putin, dupa care se scot toate si se pun deoparte.
4. Se pune in cratita puiul si se prajeste pe toate partile. Se stinge cu coniac sau cu rachiu, se adauga slaninuta si legumele puse deoparte, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba innabusit 45 de minute, la foc potrivit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii