Curatati pieptul de pui si taiati-l in doua, apoi feliati in fasii de grosimea unui deget si puneti intr-un bol. Decojiti si dati prin razatoare ghimbirul, apoi taiati in rondele subtiri prazul si adaugati-le pe toate la carnea de pui. Adaugati uleiul de susan, sosul de soia, sarea si piperul (dupa gust) si amestecati toate ingredientele. Lasati la marinat pentru cel putin o jumatate de ora.
Decojiti fructele de mango si inlaturati samburele sau deschideti cutia de mango in compot si taiati fructele in fasii, de aceeasi dimensiune ca si bucatile de pui. Puneti deoparte fructele astfel taiate.
Incalziti tigaia wok si adaugati uleiul de arahide. Prajiti rapid puiul marinat (pentru 5 minute), incalziti bucatile de mango la microunde sau la cuptor si amestecati cu carnea de pui.
Se serveste cald, cu sos Babi Panggang (sos de rosii cu ghimbir, otet, sare si mult zahar – un fel de ketchup).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii