Pieptul de pui se taie cubulete, avand grija sa fie cam de aceeasi marime, ca sa se prajeasca uniform. Intr-o tigaie se pune ulei, se lasa sa se incinga bine, iar apoi se pune pieptul de pui si se prajeste, intorcandu-se pe toate partile si avand grija sa se separe bucatile unele de altele, pentru a fi crocante pe toate partile. Se lasa pana sunt aproape gata preparate si apoi se adauga sare si piper si se mai prajesc pana sunt gata a fi consumate.
Se scot din tigaie bucatile de pui si se pun separat pe o farfurie, iar in tigaie se pun legumele astfel:
- morcovii taiati fasii subtiri, se pun primii la calit;
- dupa 2 minute se aduga ceapa taiata mediu;
- dupa alte 2 minute se adauga ardeii, de toate culoriile, taiati fasii subtiri;
- dupa alte 2 minute se adauga dovleceii taiati ca si morcovii;
- carnea prajita in prealabil se adauga acum in tigaie, pentru a se intrepatrunde cu aromele legumelor;
Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper, sau cu plante aromatice sau usturoi
Se mai prepara cateva minute, in functie de cat de moi sau al dente doriti sa fie iar la final, cu 1 minut inainte de a opri focul adaugati in tigaie rosiile cherry taiate in 2. Serviti cu orez pregatit la aburi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii