Intr-o tigaie intinsa, calim usturoiul in ulei de masline si-l scoatem. Punem pieptul de pui taiat bucatele in uleiul incins si la foc redus. Curatam cartofii, ii taiem cubulete
iar gogosarii ii taiem fasii inguste. Punem cartofii si gogosarii peste pieptul de pui, se pune capac si se lasa la foc redus. Se amesteca din cind in cind si se potriveste de sare. Se poate servi cu castraveciori in otet. Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii