Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.
Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.
Intre timp, razuiti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.
Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.
Intr-o alta tigaie, usturoiul taiat marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.
Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sosul si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii