Se taie pieptul de pui fisii lungi, se prajesc in putin ulei intr-o tava de teflon, se condimenteaza si se mai adauga putin vin daca nu este suficient de prajit. Se scoate puiul afara, se pune intr-un bol separat.
In acest ulei in care am prajit puiul se mai adauga o lingura de ulei, apoi se pun cartofii taiati rondele subtiri. Se prajesc sub capac cca 5-8 min. Se adauga apoi deodata usturoiul zdrobit, cei 2 ardei taiati in lungime fideluta, ceapa verde taiata rondele, 4 linguri de boabe de porumb, rosiile (oparite in prealabil, la care le-am luat coaja jos, si le-am taiat in cubulete) si ciupercile (acestea optional).
Se mai pune o lingura de vin, condimente (sare, piper si rozmarin sau busuioc), se mai prajesc putin la capac, apoi se ia capacul jos, se adauga acum puiul prajit anterior, se mai lasa 3 min. si gata.
Important este sa nu se amestece cu lingura, sa nu se zdrobeasca cartofii.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii