Se curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert cu o ceasca de apa care fierbe. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic 30 min. Separat se pregateste puiul, care se taie bucati. Bucatile se prajesc in ulei si se scot pe o farfurie. Cand fasolea s-a inmuiat, se adauga puiul impreuna cu uleiul in care s-a prajit, se sareaza si se fierbe mancarea inca 30 min. Se adauga rosiile tocate marunt si multa verdeata si se mai lasa sa fiarba impreuna 15 min. la foc mic. Dupa gust, la fiert se mai poate pune si o ceapa tocata marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii