Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste putin-cca 5 min- la foc mare (de preferat intr-un ceaun, sau o tigaie de teflon), se adauga curry, ceapa taiata marunt, morcovii taiati rondele si telina cubulete mici, sarea; se mai adauga putin unt, se lasa putin dupa care se acopera cu un capac, mestecand din cand in cand. Cand morcovii si telina s-au facut ( dar nu foarte tare) se adauga smantana se mai lasa un minut si se ia de pe foc.
Pentru garnitura se fierbe orez cu bob lung (cat orez atata apa) intr-o craticioara acoperita la foc mic cu un cubulet mic de unt si putina sare.
Se serveste cald
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii