Pui cu ciuperci si sos de soia cu garnitura de orez alb. O ceapa curatata si taiata in bucati mari se pune la calit in putin ulei cu pieptul de pui taiat si el in bucati, pana cand ceapa si carnea se inmoaie.
O ceapa curatata si taiata in bucati mari se pune la calit in putin ulei cu pieptul de pui taiat si el in bucati, pana cand ceapa si carnea se inmoaie. A doua ceapa se pune la taiata julien impreuna cu ardeiul si el curatat, spalat si taiat fasii. dupa cca. 2-3 minute se adauga si ciupercile.
Amidonul se dizolva in 150 ml de apa rece sa nu faca cocoloase si se adauga 4 linguri de sos soia.Peste ceapa,ardei si ciuperci se adauga amidonul dizolvat si supa de pui sau apa.Se condimenteaza, se da la foc mic si se lasa la fiert aprozimativ 15 minute pana scade. Se pune carnea,se amesteca si se mai lasa 5 minute.
Orezul:se pune la fiert apa cu sare dupa care se adauga orezul spalat,se lasa la fiert cca. 15 minute la foc mediu. Cand e gata il puneti intr-o sita si-l bagati sub jetul de apa rece.Orezul se trage la tigaie cu putin unt (ulei). Mazare din poza este optionala.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii