Se caleste usturoiul tocat, se adauga bucatelele de pui, se calesc, se adauga ciupercile, sare, piper, boia dulce si boia iute (in loc de boia iute eu pun un pic de iutica: este un sos din ardei iute, rosii si usturoi). Se adauga bulionul si se amesteca din cand in cand. La sfarsit se adauga un sos din smantana si faina, se amesteca bine si se mai tine pe foc inca 10 minute.
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii