Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente

  • Pentru doua portii:500gr piept pui
  • o portocala
  • o lamaie
  • 6 ciuperci mari
  • 200gr smantana
  • vegeta
  • cub knorr ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se stoarce sucul de la portocala si cel de la lamaie si se pune pieptul de pui la macerat,condimentandu-se cu sare,piper si curry.Peste o ora il punem la prajit.Intr-o alta tigaie se pun ciupercile la prajit.Cand si acestea sunt gata se toarna peste smantana(deja amestecata cu vegeta) si se adauga si un cub knorr cu gust de ciuperci.Se mai lasa 10 min timp in care mestecam.Cand carnea este gata se aseaza pe farfurie si se garniseste cu ciupercile.Se presara patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise