Pieptul de pui se taie in bucatele micute,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste in 5 linguri cu ulei.Se scoate si se pastreaza deoparte.In aceeasi tigaie se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt,pana devine transparenta ceapa.Se adauga baconul taiat suvite subtiri,si se rumeneste usor.Se adauga lingura de faina,se amesteca bine si se incorporeaza bulionul.Se caleste totul 2,3 minute si se adauga puiul,ciupercile taiate in bucatele nu foarte mici,tarhonul uscat si supa de pui.Se lasa pe foc mic,cca 15-20min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii