Se rumenesc bucatile de pui intr-o cratita cu ulei,apoi se scot pe o farfurie.In acelasi ulei,se prajeste ceapa taiata marunt si cand este transparenta se adauga ciupercile taiate in lamine.
Se adauga faina si apa putina cata putina,pana ce se obtine un sos in care se lasa ciupercile sa fiarba.
Se aseaza puiul deasupra,se pune sare si piper,se acopera si se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute,pana ce a scazut sosul.
Se poate servi si rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii