Se fierb 5 minute bucatile de pui,intre timp se ia si spuma.Se scurg de apa si se adauga intr-o tigaie cu ulei .Se intorc pe ambele parti,se sareaza si cand au prins o culoare aurie se scot.In timp ce puiul este la prajit ne ocupam de ciuperci.Se spala sau se curata de piele,se taie dupa plac si se calesc in ulei cateva minute,pana scade zeama si incep sa se rumeneasca.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se scot si se aseaza langa puiul prajit.Se serveste dupa plac si gust,cu mamaliguta si smantana.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii