Spalam pulpitele de pui si le taiem pe jumatate.
Cartofii ii spalam si ii radem de coaja sub robinetul de apa.
Ceapa verde o spalam si o taiem rondele.
Rosia o spalam si o taiem felii rotunde.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Ungem o tava cu unt.
Intr-un bol amestecam uleiul, zeama de lamaie, sare, piper,boiaua de ardei, busuiocul si usturoiul pisat.
Amestecam bine pana obtinem o pasta, iar cu acest amestec ungem pulpele.
Le asezam in tava, iar intre ele punem cartofii curatati, pe care ii condimentam cu sare si piper.
Deasupra punem ceapa verde si felii de rosii.
Rupem si frunzele de dafin peste pui si catofi.
Adaugam o cana de 1 1/2 cana apa, acoperim tava cu staniol si o introducem in cuptorul incins.
Lasam totul la foc potrivit cam 60-70 de minute.
La sfarsit scoatem staniolul si mai lasam 10 minute, dar mai ridicam putin temperatura.
Cand este gata scoatem sa se racoreasca putin si servim!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii