Spalam pulpitele de pui si le taiem pe jumatate.
Cartofii ii spalam si ii radem de coaja sub robinetul de apa.
Ceapa verde o spalam si o taiem rondele.
Rosia o spalam si o taiem felii rotunde.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Ungem o tava cu unt.
Intr-un bol amestecam uleiul, zeama de lamaie, sare, piper,boiaua de ardei, busuiocul si usturoiul pisat.
Amestecam bine pana obtinem o pasta, iar cu acest amestec ungem pulpele.
Le asezam in tava, iar intre ele punem cartofii curatati, pe care ii condimentam cu sare si piper.
Deasupra punem ceapa verde si felii de rosii.
Rupem si frunzele de dafin peste pui si catofi.
Adaugam o cana de 1 1/2 cana apa, acoperim tava cu staniol si o introducem in cuptorul incins.
Lasam totul la foc potrivit cam 60-70 de minute.
La sfarsit scoatem staniolul si mai lasam 10 minute, dar mai ridicam putin temperatura.
Cand este gata scoatem sa se racoreasca putin si servim!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii