Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os.
Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert.
Intr-o tigaie se pregateste sosul bechamel, topind untul, calind faina si adaugand laptele. Se amesteca continuu, pentru a nu face gogoloase. Sosul se condimenteaza cu sare si nucsoara, dupa gust. Cand este fiert, se adauga cascavalul si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Luam de pe foc.
Se aseaza pe farfurie, pulpe, broccoli si sos bechamel, si se serveste cald.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii