Pui cu ardei ,morcov şi ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui cu ardei ,morcov şi  ghimbir

Ingrediente

  • 2 fileuri piept de pui
  • 1 ardei mare roşu
  • 1 morcov
  • ghimbir ras
  • sare,piper,boia
  • câţiva căţei de usturoi
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează,se piperează,se amestecă cu 2 căţei de usturoi tocaţi şi puţin ulei de măsline şi se lasă la frigider 1 oră sau chiar peste noapte.

Ardeiul se taie fâşii lunguieţe,morcovul se rade.

Se încinge tigaia,se adaugă apoi uleiul în care se călesc uşor(2 min.) morcovul ras şi apoi ardeiul.Se adaugă pieptul de pui,se rade ghimbirul şi se lasă la foc mediu amestecând din când în când.

Se pune puţină apă şi usturoiul tocat.Se lasă să fiarbă cca.15 min.,până carnea este bine făcută.

L-am servit alături de piure de cartofi şi salată de sfeclă roşie.Merge repede şi este un deliciu.

Am pregătit şi orez cu legume pentru amatori,aşa că...este pe alese.

Bon appetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise