Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii subtiri. La fel se procedeaza cu ardeii curatati de seminte si nervuri. Se spala rosiile si se taie in patru. Cepele, curatate de coaja, se taie in opt, usturoiul se zdrobeste. Se pune la-ncins uleiul (2 linguri) si se prajesc, pe rand, fasiile de carne. Apoi se scot si se pun deoparte. Se incinge si uleiul care-a ramas si se calesc ceapa, usturoiul si ardeii. Se adauga pasta de ardei, concentratul de pasare si vinul, si se condimenteaza. Se incorporeaza rosiile, carnea prajita si cimbrul tocat marunt si se lasa sa fiarba incet aproximativ 10 minute.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii