Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare.
Coacem ardeii si gogosarii, ii curatam si ii taiem felii de 1 cm. Putem pune si ardei copti de la congelator (eu asa am folosit).
Dupa ce aripioarele sunt prajite le scoatem si punem in tigaie ardeii, pe care Ii calim putin.
Tips: Pentru a lega sosul si a pune mai putina faina am folosit morcovul si ceapa ramase de la supa pe care le-am pasat bine.
Se adauga morcovul pasat, smantana si 1 lingurita de faina. Se amesteca totul, se lasa se se lege, se adauga aripioarele si apoi se mai lasa 5 minute la foc mic. Se adauga sare daca mai este nevoie si piper.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii