Incepem cu prepararea sosului: punem intr-o cratita sosul de rosii, apa, zaharul, otetul, sosul de soia si putina sare. Se fierbe 10 minute, iar apoi se adauga faina in ploaie (o lingura). Fierbem pana cand sosul capata consistenta.
Preparam crusta pentru pui: punem berea intr-un castron, adaugam faina, putina sare si amestecam. Trecem fiecare bucatica de pui prin pasta si prajim pana devin aurii. Taiem ananasul si ardeiul bucatele si le punem intr-o tigaie mai mare la calit cu 2 linguri de ulei (posibil de masline).
Dupa ce s-a inmuiat ardeiul (il punem inaintea ananasului), adaugam sosul de rosii si puiul prajit. Fierbem 5 minute si mancarea e gata! Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii