Se taie pieptul de pui in bucatele mici cam cit degetul mic, se pun la prajit un ulei masline, ananasul se stoarce de suc(care nu se arunca).Cand carnea s-a prajit se pun bucatelele de ananas, se lasa putin la prajit, apoi se pun morcovii taiati fisii lungi si subtiri, putin mai groase ca un chibrit, ardeii taiati fisii , ciupercile feliute,nucile de cajun si se lasa totul la calit. In sucul de ananas se pune piper, sare ghimbir, otet si vin si se toarna peste ce e in wok. Se fierbe pina e gata si se serveste cu taitei chinezesti de orez, prajiti sau fierti, sau cu orez lung preparat in stil chinezesc.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii