Se incalzeste cuptorul la 200 de grade.
Pe tava cuptorului se imprastie kg de sare groasa sa cuprinda toata tava.Se spala puiul se unge cu putin ulei si usturoi si putin piper si se pune in tava,peste sare.
Deasemeni cartofii dulci si obisnuiti se spala bine si se pun pe tava alaturi de pasare.
Se dau la copt aproape o ora pina pasarea este rumenita dar nu uscata si cartofii moi.Se serveste cu salata verde.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii