Se spala bine puiul , se sterge cu un servet.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se tavaleste puiul bine in lichidul din castron.Se acopera cu o folie castronul si se lasa la odihna pentru a se chercheli bine timp de 30 de minute.Se scoate puiul din baitul format , se aseaza pe un suport special pentru a fi introdus la cuptor ,nu inainte de a mai fi uns cu o pensula cu baitul din care a fost scos .In tava sau cratita in care se pune puiul turnam sosul sau baitul ramas.
Se da la cuptor incins si reglat la temperatura de 180 de grade,cam o ora si 30 de minute.
Din cand in cand se mai scoate puiul si se mai unge cu baitul care este in cratita.
Dupa aproximativ o ora si 30 de minute se inteapa puiul cu o scobitoare pentru a verifica daca mai iese sange la incheieturile pulpelor. Daca nu este numai bun pentru a fi savurat aläturi de un mujdei de usturoi si mamaliguta.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii