Pui bhuna

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui ,curatat de piele si taiat bucati
  • 2 cepe medii tocate
  • 2 lingurite usturoi dat pe razatoare
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita boia iute de ardei
  • 1 lingurita pudra de coriandru uscat
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/2 cana apa
  • 2-3 rosii tocate fin
  • 1 lingurita ghimbir dat pe razatoare( cam 2 cm de radacina)
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 linguri coriandru verde tocat
  • 2 ardei verzi iuti( sau dupa gust)

Mod de preparare

Se spala bine puiul si se taie in 8-10 bucati.

Intr-o cratita punem puiul,ceapa,usturoiul,boiaua iute,coriandrul uscat,turmericul si apa.

Se lasa sa fiarba pe foc mediu pana ce carnea este fiarta pe jumatate,cam 10-15 minute.

Se adauga rosiile si ghimbirul ,se amesteca mereu pana ce rosiile sunt moi ,cam 5 minute iar carnea este rumenita.

Se adauga uleiul si se mai gateste 5-8 minute amestecand mereu.

Se mai poate adauga un pic de apa pentru a nu se lipi de cratita.

Este gata cand uleiul incepe sa se separe.Se adauga garam masala,ardeii iuti taiati feliute si coriandrul verde tocat.

Se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise