Se spala bine puiul si se taie in 8-10 bucati.
Intr-o cratita punem puiul,ceapa,usturoiul,boiaua iute,coriandrul uscat,turmericul si apa.
Se lasa sa fiarba pe foc mediu pana ce carnea este fiarta pe jumatate,cam 10-15 minute.
Se adauga rosiile si ghimbirul ,se amesteca mereu pana ce rosiile sunt moi ,cam 5 minute iar carnea este rumenita.
Se adauga uleiul si se mai gateste 5-8 minute amestecand mereu.
Se mai poate adauga un pic de apa pentru a nu se lipi de cratita.
Este gata cand uleiul incepe sa se separe.Se adauga garam masala,ardeii iuti taiati feliute si coriandrul verde tocat.
Se serveste.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii