Se taie pieptul cubulete si se amesteca cu sare, piper si 2 linguri de sos de soia si se lasa la macerat 15 - 20 minute, intre timp se curata legumele si se taie betisoare morcovul si ardeiul, ceapa(prazul) rondele, ciupercile feliute, ardeiul iute se poate curata de seminte, pentru cine nu doreste mancarea foarte iute, si se taie marunt, se scurg mugurii si porumbul de zeama din conserva, si se desface brocoli in buchetele cat mai mici.
Se incinge uleiul de orez in wok si se prajeste carnea de pui, cand s-a rumenit, se scoate cu o paleta si se pastreaza calda, iar in uleiul ramas se pune ardeiul iute si restul de sos de soia, apoi ceapa/prazul si se lasa un minut doua sa se caleasca, apoi se pun toate legumele si se soteaza la foc iute, se introduce mierea si pasta de tomate amestecata cu ghimbirul ras, dupa 10 minute se scoate o lingura de sos si se amesteca cu amidonul si se reintroduce in mancare amestecand continuu dupa 2 minute se reintroduce carnea si se mai lasa 2 - 3 minute.
Se poate servi cu orez sau cu paste de orez/grau dupa preferinta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii