Eu am pregatit aceasta mincare in wok.
- Se taie pieptul de pui cuburi de 2 cm si se pune intr-o sita; se presara cu 1/4 de pahar de amidon de porumb, se amesteca bine pentru ca toata carnea sa fie acoperita cu amidon. Se prajesc cuburile de piept de pui in ulei foarte fierbinte, dar nu se prajesc pana de vin rumene, ci aurii.
- Se taie cuburi chiperul si in patru ananasul si deasemenea si capa in patru, daca nu folositi acele cepe mici, care au nevoie numai sa fie curatate de coaja. In acelasi wok, sau tigaie, pe care o spalam dupa ce am prajit puiul, se pune o lingura de ulei si se parajeste ceapa, un minut, dupa care se adauga ananasul, iar la sfarsit cuburile ce chiper, iar duoa cca 3-4min punem cuburile de pui.
- Preparam sosul din ketchup, zahar, otet, sos de soya, zahar, amestecam foarte bine si punem in wok, mai lasam 3 min dupa care adaugam apa amestecata cu amidonul si saram dupa gust, lasam pina totul da in fiert; se ia de pe foc si se serveste ori cu orez alb ari orez chinezesc, dupa dorinta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii