Taiati puiul in portii. Scoateti pielea daca vreti sa nu fie prea grasa mincarea.
Taiati ceapa si usturoiul.
Taiati rosiile in cubulete.
Puneti supa de pui la incalzit.
Intr-o cratita puneti uleiul de masline si frigeti carnea de pui pe toate partile.
Scoateti bucatile de carne pe o farfurie si tineti la cald.
In uleiul unde a fript carnea puneti ceapa si usturoiul sa se prajeasca.
Cind sunt bine prajite stingeti cu vinul alb.
Repuneti carnea in cratita cu ceapa si usturoiul prajit, turnati peste ele rosiile cubulete sau conserva de rosii.
Adaugati supa de pui, maslinele negre si mirodeniile.
Acoperiti si lasati sa fiarba la foc potrivit circa 30 minute.
Daca e coapta carnea ridicati capacul si lasati sa scada mincarea.
Se poate servi cu orez, sau cartofi fierti impreuna cu carnea.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii