Se taie puiul în bucăți și se sărează. Se pregătește o tigaie cu un pic de ulei in care vom praji bucățile de pui. Prăjim puiul pe ambele parți (important este ca puiul sa fie crocant, auriu, nu trebuie sa fie făcut înauntru pentru ca o sa urmeze sa fie pus la fiert cu restul ingredientelor). Cand puiul va rezulta a fi destul de prăjit, îl scoateți din tigaie și îl puneți deoparte.
In aceeași tigaie în care ați prăjit puiul se adaugă ceapa, morcovul, usturoiul ,ciupercile scurse și roșiile tăiate mărunt și se calesc in uleiul ramas de la pui. Lăsam sa se rumenească si acestea destul de bine, după care adaugăm paharul de vin si cartofii tăiați în cuburi. Cand s-a evaporat vinul, se adaugă puiul și bulionul si se lasa la foc mic timp de 20 minute. Se mai sărează un pic și se presară oregano. Se servește cald.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii