Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Reteta de pudra de rosii este una simpla si usor de preparat. Merita facuta daca aveti rosii de gradina si preparati bulion sau suc de rosii.
Este minunata, da aroma si culoare preparatelor de orice fel. Se poate face si din rosii uscate, dar si din resturile (coji si semite) ramase.
Eu o fac din cojile ramase de la bulion sau suc de rosii, trecute prin separator de 3 ori. Astfel raman uscate si pudra mea de rosii este gata in maxim 3 zile.
Asadar, am intins pe o tava acoperita cu hartie de copt cojile de rosii si am acoperit-o cu un prosopel subtire de bucatarie. Am lasat tava timp de doua zile in soare, pana s-au uscat complet.
Le-am macinat apoi fin in rasnita de cafea si am obtinut pudra de rosii. Simplu, nu-i asa? Spor la treaba!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii