Cu 200g de zahar facem caramel si ungem cu asta o forma rotunda rezistenta la cuptor.
Fierbem laptele cu 4-5 bucati de coarja de lamaie si scortisoara. Dupa ce laptele a dat in fiert scoatem corjile si scortisoara.
Intr-un lighenas punem oule, galbenusurile, 300g de zahar, sucul de la lamaie, miezul de paine si laptele fiert.
Mixam totul cu blender pana iese ca o crema.
Punem crema in forma si introducem la cuptoru preincins la 180 grade in "baie maria" timp de o ora.
Cand e gata scoatem din cuptor si cu ajutorul unui platou rotund viram budinca sa cada cu sosul de caramel in sus. Inainte de a servi e bine sa lasati sa se raceasca pentru ca e mai "gustoasa".
Pofta buna, va dorim!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii