Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele grosute ,telina curata ,taiata in bucatele ,si acoperim cu apa lasind la fiert 1 ora si 1/2 la foc mic.Apoi adaugam nautul,orezul si cartofii taiati in bucatele mici.si mai lasam 20 de minute la foc mic.Carnea o scoatem toata din oala pe o farfurie si fiecare isi adauga carne in supita dupa plac.Daca va ramine carne puteti face crochete.Este o supa foarte buna acompaniata su o salata.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii