Prunele uscate se tin in apa rece doua-trei ore pentru a se inmuia. Fiind inmuitate se desfac si se scot samburii mult mai usor si se umplu cu gem amestecat cu miezul de nuca macinat ,esenta de rom si zahar vanilat.Se fierb cca 1 minut in vin alb pentru a se intari si a se strange prunele .
Este un desert extraordinar atat la gust cat si usor de pregatit .
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii