Mixam albusurile cu zaharul pudra pana devin o spuma tare. Incorporam apoi nuca macinta, esentele de migdale si vanilie, iar la final galbenusul. Amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia. Luam cu o lingurita din compozitie si punem gramajoare pe hartia de copt, in tava. Le coacem in cuptorul preancalzit la 180 de gradetimp de 20 minute. Cand le scoatem din cuptor le punem la racit pe un gratar. Nu-i asa ca este simplu?
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Diva in Bucatarie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii