1. Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si se amesteca iar cu mixerul/telul pana se intareste (ca la bezea).
2. Se adauga faina, nucile si zaharul vanilat se amesteca usor sa se omogenizeze, de jos in sus astfel incat aerul sa nu iasa si sa se lase.
3. Se unge o tava de aragaz cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare cu o lingurita sau cu un cornet cu sprit.
4. Se coc la foc mic-mediu, 300°F. Se pot lipi cate doua cu crema de ciocolata (Nutella) la mijloc.
Sugestii
Nucile se pot inlocui cu migdale.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii