Se bat albusurile bine de tot pana ce devin tari.
Se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare pana ce zaharul e topit. Sti cand e gata daca albusul nu curge daca intorci vasul.
Se adauga 150 grame de nuca macinata, 2 linguri de faina si 1 pliculet de zahar vanilat.
Se amesteca bine si se pune in punga de ornat. Acoperim o tava cu hartie de copt. Formam pricomigdalele si dam tava la cuptorul incalzit in prealabil.
Sunt gata dupa 20-25 de minute la foc mediu.
Se lasa sa se raceasca pentru a se despinde mai bine de pe hartia de copt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii