Prepelitele le spalam bine in apa rece si le uscam in prosop de bucatarie curat .
Untul impreuna cu ,sare, piper,nucsoara,usturoi si frunze tocate de rosmarin le amestecam bine pana obtinem o pasta.
Luam cate o prepelita si desprindem foarte usor pielea de pe piept , sub ea punem putina pasta de unt . Atentie mare pielea este foarte subtire si se rupe repede . Apoi o sa punem unt aromat si in prepelita si o masam bine pe spate si picioare .
In prepelita punem o jumate de felie de lamaie si o frunzulita de rosmarin . Prindem cu o scobitoare picioarele pentru a inchide cavitatea si o asezam in vasul de copt cu spatele in jos. Procedam la fel si cu restul prepelitelor.
Intre ele punem cate o felie de lamaie ,iar pe margini felii de portocala .
Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute , scoatem folia si mai lasam inca 30 minute .
Se servesc calde cu ce garnitura doriti .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii