Prepelitele se taie in doua, in lung, se sareaza putin, se pun intr-o cratita cu unt si se inabusa sub capac pana se rumenesc putin.
Intre timp se misca cratita, intorcandu-se si bucatile de carne.
Se adauga apoi faina, piperul boabe, zeama de lamaie, se stinge sosul cu un pahar de supa de oase sau cu putina apa calduta si se mai fierb 10 min.
Dupa aceea se adauga smantana amestecata cu mustar si galbenus de ou si se ia de pe foc.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii