Migdalele, astfel pregatite, se folosesc mult in tarile arabe.
Se iau migdale, cite e nevoie. Se pun deasupra unor mincaruri, ca decor.
Migdalele se fierb apoi se arunca apa in care au fiert, nu se spala, se ia coaja de pe ele (se curata usor,fierte fiind). Dupa aceea, fiecare migdala se taie in 2, deci daca inainte de taiere avem 20 de bucati, vom avea 40.
Dupa aceea se prajesc maroniu (sa nu fie foarte inchise la culoare), se mai inchid putin la culoare, dupa ce se scot din ulei.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii