Prazul se spala bine. Se taie partea verde si se da deoparte. Se foloseste numai partea alba. Se inlatura partile cu pete, rupte etc. Partea alba se taie in rondele egale, de circa 5 centimetri lungime. Se lasa doar 1 foaie, astfel incat gustarile sa nu fie foarte iuti.
Intre timp se amesteca tofu cu sare, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine si se umplu rondelele de praz. Branza trebuie presata bine, astfel incat gustarile sa stea in picioare, pe farfurie. Se decoreaza cu patrunjel sau marar proaspat, ridichii si rosii proaspate.
Pofta buna si un weekend frumos
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii