Se curata prazul si se spala, apoi se taie in bucati de 5 - 6 cm lungime. Bucatile se fierb in apa clocotita cu sare. Cand s-au inmuiat se pun intr-o tava de iena tapetata cu unt. Separat se face un sos alb compus din faina calita in 100 g unt si stins cu lapte, se adauga sare si piper dupa gust (atentie la sare caci are si branza sare) si branza rasa. Sosul se toarna peste praz si se da la cuptor (180 g C) pana se rumeneste, circa 30 de minute.
Este foarte bun.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii