Se topesc 90 g de ciocolata pe baia de aburi si se lasa putin sa se raceasca. Se incinge laptele intr-o cratita si se toarna peste galbenusurile si zaharul frecate spuma, amestecand intruna. Se pune compozitia pe foc si se lasa sa se infierbante si sa se ingroase putin, fara sa dea in clocot.
Se incorporeaza ciocolata topita, se lasa crema sa se raceasca si se adauga frisca batuta si boabele de cafea maruntite. Se toarna crema intr-o forma de chec, se da la congelator si se lasa 3 ore sa inghete.
Se topeste ciocolata ramasa si se lasa sa se raceasca. Se taie inghetata cuburi, se inmoaie in ciocolata topita (calduta), se lasa sa se scurga si se presara cu restul de boabe de cafea maruntite.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii