Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu o cana de apa.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu o cana de apa. Se lasa la racit.
Pste compozitia racita se pun 2 cani de faina, 4 galbenusuri frecate cu 4 linguri de zahar. Albusurile de la cele 4 oua se bat si ele cu inca 4 linguri de zahar, apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca cu compozitia de zahar ars. Se adauga un praf de copt si nuca prajita 100 gr. Se pune la copt 45 de minute.
Este o prajitura care se pregateste foarte rapid si este si gustoasa.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii