Se face un pandispan din oua,1 cana zahar,faina,ulei, praful de copt,cacao si esenta de portocale (de consistenta unui chec).Dupa coacere se lasa la racit in tava.
Din branza, 1/2 cana zahar,zaharul vanilat, margarina si coaja de portocala se face o crema si se aseaza peste blatul racit.
Budinca se prepara dupa instructiunile de pe plic, dar in loc de lapte o fierbem cu fanta si punem doar 400ml la portie. Cand e aproape rece o turnam peste branza.
Se lasa la racit 1-2 ore, se taie dupa preferinta. Pentru a pastra forma si straturile lasati prajitura in tava pana la racire.
Racoroasa, si aromata va fi un desert minunat chiar si pentru cei care nu iubesc dulciurile.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii