Se bat ouale cu 150 g zahar (sau 7 linguri zahar). Se caramelizeaza foarte putin 100 g zahar intr-o craticioara si se adauga mierea pana se dizolva, apoi apa si se formeaza un sirop in care adaugam si scortisoara. Acest sirop se toarna fierbinte peste compozitia de oua si se amesteca apoi cu faina si praful de copt. Uleiul se adauga la sfarsit, putin cate putin.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit
Taiem feliute subtiri, cubulete, gutuia si marul si le adaugam in tava cand s-a ridicat blatul.
E foarte gustoasa pentru copii!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii