1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 6 / 200 grade Celsius.
2. Se pune faina, praful de copt, sarea si esentele aromate intr-un bol si se amesteca cu o lingura de lemn.
3. Se freaca untul cu amestecul pana cand capata aspectul unor firimituri mici, apoi se incorporeaza zaharul si stafidele.
4. Se face o adancitura in centrul amestecului, se rastoarna oul si laptele in adancitura, apoi se amesteca pana cand aluatul este foarte tare.
5. Se asaza amestecul in 10 gramezi mici si rotunde pe o tava de copt unsa cu unt.
6. Se coace timp de 15-20 minute si se lasa prajiturile sa se raceasca inainte de a le manca.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii