Se amesteca ouale, zaharul, untura, praful de copt (stins cu otet sau cu zeama de lamaie) si zaharul vanilat pana ce rezulta o compozitie omogenizata, apoi se pune faina si se amesteca bine de tot. Se intinde o foaie si se fac diferite forme (stelute, inimioare) si se pun in tava apoi se introduc la cuptor pentru cca 20 min. Dupa ce se scoate din cuptor se pot alipi cate doua prajiturele cu gem amestecat cu nuca. Deasupra se poate turna glazura de ciocolata si nuca de cocos.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii